utorok 5. februára 2013

Dôležité detaily


ALOHA!

DNES SOM TO KONEČNE POCHOPILA, JE TO MOŽNO PRE NIEKOHO TRÁPNE, ALE RANNÁ HYGIENA MOJEJ TVÁRE A JEJ NÁSLEDNÉ OMIETNUTIE MAKE-UPOM, ROBÍ MôJ DEŇ. AK NEVYKONÁM TENTO KAŽDODENNÝ RITUÁL, CHODÍM DOMA AKO ZOMBIE, AKONÁHLE MÁM SOM UPRAVENÁ, CÍTIM SA AKO SUPERWOMEN SCHOPNÁ čELIŤ MEGAOSRATEJ PLIENKE A PODOBNÝM VECIAM. V NAJNOVŠOM VYDANÍ ELLE JE ČLÁNOK O JEDNEJ DIEVČINE, KTORÁ SA DOZVEDELA, ŽE MÁ RAKOVINU, A PRÁVE KVôLI TAKÝMTO MALÝM VECIAM, AKO JE NANESENIE ŠPIRÁLY NA MIHALNICE, BOLA SCHOPNÁ JU ZDOLAŤ. SAMOZREJME, ŽE TO NIE JE O ŠPIRÁLE... JE TO O TOM, ŽE ČLOVEK NESTRATÍ TO, KÝM JE, NEZLOMÍ HO CHOROBA, A VĎAKA TAKEJTO PSYCHICKEJ SILE JE POTOM ĽAHŠIE ZDOLAŤ AJ TAKÚTO CHOROBU. ÁNO VIEM, MÁ TO VEĽA FAKTOROV, ŠTÁDIUM CHOROBY A TAK, IDE ALE O TO, NÁJSŤ V SEBE SILU A OPTIMIZMUS. HOLKA JE INÁČ BLOGERKA, JEJ PRÍBEH NÁJDETE NA http://www.downtownpeach.com/ .

Today I finally understand it, make-up makes my day. When I miss my daily routine, I look like a zombie, but when I have make-up on, I feel like superwoman and I°m able to fight with diaper full of shit etc. In the latest issue of Elle magazine is story about girl with cancer and she was able to fight with it, thanks to girly things like mascara. Her story is here .

DNES CHCEM ALE PÍSAŤ O MENEJ VÁŽNYCH VECIACH. TEDA O DETAILOCH A O TOM, AKO JE NIMI MOŽNÉ SPRÍJEMNIŤ DEŇ. JA SOM SI HO SPRÍJEMNILA FORMOU TULIPÁNIKOV, A KEĎŽE SOM MALA LEN 3, ABY NEVYZERALI AKO OPUSTENÉ CHUDINKY VO VÁZE, DALA SOM ICH SEPARÁTNE KAŽDÝ ZVLÁŠŤ DO JEDNEJ MINI VÁZIČKY, ABY LEPŠIE VYNIKLI. UŽ ČAKÁM NA JAR A NEVIEM SA DOČKAŤ, TAK ASPOŇ TAKOUTO FORMOU. 

Today I want to write about less serious matters - details. With details like tulips I have better day, each one I put separately in a vase. I eagerly waiting for spring!


AJ TOTO JE SKUPINKA MOJICH OBĽÚBENÝCH DETAILOV V SPÁLNI, VŠETKO Z TRHU V PROVENCE.

This is group og my favorite detaisl in my bedroom, from Provence.


 MINULE SOM SA ROZHODLA PRE TZV. NEVIDITEĽNÝ MAKE UP, ROZJASŇOVAČ SOM POUŽILA NA OBRÁZKU NA MIESTA 1,2,3, PODĽA CARMINDY, JEJ BLOG NÁJDETE TU + SOM HO EŠTE PRIDALA AJ NA PERY. SAMOZREJME SA VŠETKO ODOHRÁVALO NA VRSTVE MAKE-UPU, KTORÝ SOM PREPUDROVALA MRAMOROVÝM PÚDROM Z PUPY. NA MIHALNICE SOM POUŽILA KLIEŠTE A PREŠLA ICH DVAKRÁT ŠPIRÁLOU. 

On this picture I have nude make-up, brightener I use in way 1,2,3,4 on the picture, just like Carmindy. I use stuff on the photos below. 







NA TOMTO OBRÁZKU SÚ GUMÁČIKY, KTORÉ SOM SI ZAOBSTARALA, PRETOŽE SA ZÍDU DO TEJ DŽABY, KEĎ SA ZAČNE TOPIŤ SNEH. KEŽDE SME UŽ PRI DETAILOCH, HORE MAJÚ KOŽENÚ APLIKÁCIU A SWAROVSKY ELEMENTY A SÚ MEGA POHODLNÉ. AK SOM TO SPRÁVNE POCHOPILA Z ICH WEBOVEJ STRÁNKY, IDE O SLOVENSKÚ ZNAČKU. SÚ VYROBENÉ Z KAUČUKU, ČO JE PRÍRODNÁ GUMA, MôŽETE SI O NICH PREČÍTAŤ NA TEJTO STRÁNKE . DOLE JE VIDEO, AKO SA VYRÁBAJÚ. 

This is wellingtons you absolutely must have! This one makes Slovak company. More on website here .



POSEDENIE PRI KÁVE S JULKOU SA Z JEJ STRANY NIESLO V ZNAMENÍ RETRO ŠIAT :*
A SAMOZREJME AJ V KAVIARNI SOM BOLA PRENASLEDOVANÁ MATERSTVOM VO FORME TEJTO POLTERGAIST OBÁLKY (A BRADAVKY) :B BLEACH

Cup of cofee in retro way with Juli, and this book wicked at me from the shels, reminder of materhood :)



 P.S.: Ďakujem nasledovníkom za pridanie, a budem veľmi rada, ak sa ešte nejaký nájdu :) / if you like my blog, please follow


3 komentáre:

  1. neni to vobec trapne! ja by som sa necitila dobre keby som make-up nemala!

    Vedela si, že je nova micelarka od Biodermy? Recenzia tu:
    http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/02/sensibio-ar-alebo-co-teraz-pouzivam.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :) chcela som skusit Biodermu, len oni nemaju aj kremy z tej rady, ktoru potrebujem, aspon som to nenasla na ich stranke

    OdpovedaťOdstrániť