Červenú cibuľu rozpolíme a nakrájame na tenké mesiačiky. Jarné cibuľky nakrájame na kolieska, a všetko to dáme opražiť na arašidový olej (môžeme ho nahradiť olivovým). Rozdrobíme malú feferónku a hodíme ju k cibuli. Zalejeme to vodou, do ktorej hodíme zeleninový bujón a 3 lyžice sójovej omáčky. Pridáme zväzok koriandru (ja ho stále zviažem dokopy). Uvedieme to do varu, a zatiaľ pripravíme sklenené rezance tak, že ich zalejeme vriacou vodou a počkáme 1/2 hodinu. Po asi 10 minútach toho, ako nám vrie polievka, tam pridáme sójové klíčky a na čo najtenšie plátky nakrájané kuracie prsia. Prisypeme lyžicu cukru, podľa potreby dosolíme. Dobrú chuť :)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára