štvrtok 10. januára 2013

moje naj blogy


Mojím najdlhšie sledovaným blogom o móde je http://www.theblondesalad.com/ , kde prezentuje svoje outfity krásna Chiara Ferragni, a stále je na jej blogu čo pozerať, teda ak vás zaujíma móda.Táto slečna si blog založila roku 2009 a venuje sa mu už profesionálne (a je to aj vidieť). 

Môj druhý najobľúbenejší blog je http://cupcakesandcashmere.com/ a ako prezrádza názov, nie je len o móde, ale aj o koláćikoch ;).  Tento blog je taktiež veľmi úspešný, z čoho vyplýva aj vydanie rovnomennej knihy.

http://www.abeautifulmess.com/ je blog, ktorému sa venujú Elsie a Emma, a tento má široké spektrum záujmu - od vegetariánskych receptov, cez hand made výrobu vecí, módu až po interiér.

Blog http://atlantic-pacific.blogspot.sk/ je taktiež o móde, a jeho autorkou je záhadná blondína v slnečných okuliaroch, ktorá má dolišné,  ale pekné kreácie.

Posledným tu publikovaným, ale nie rozhodne posledným, ktorý sledujem, je http://www.designsponge.com/ , ktorý sa zaoberá najmä dizajnom, ale aj zaujímavými receptami, interiérmi a mimoriadne inšpiratívnymi (a ťažkými) "urob si sám" vecami. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára