pondelok 21. januára 2013

cica mica

Žujem bakerolls a rozmýšľam ako najlepšie sformulovať myšlienky v hlave. Myslím, že začnem podmazom, ako spomienkou na včerajší event. Konečne som počula naživo moju obľúbenú pesničku od Jamiroqai(a). 


Pridávam ešte fotky,  ktoré sme si so švester urobili počas tejto pamätnej chvíle



Dnes som prebaľovala malého a zabávala ho spievaním vymyslených pesničiek s nejakými tými exotickými tanečkami k tomu (doma som pre neho hotová Kleopatra v spojení s Matahari a asi spievajúcim kaderníkom), každopádne full servis pri prebaľovaní :) aj ja by som brala súkromný koncert, keď som na WC ;) 
OK úplne som odbočila od toho, čo som chcela napísať (zasnívala som sa)

...no, ako som mu tam spievala, označila som sa za mamu cicu parádnicu a vlastne sa mi to zdalo ako celkom funky názov, jednoznačne vystihujúci viac aj mňa, aj to, o čom chcem písať, teda o skúsenostiach s materstvom, ale aj o móde, a o tom, čo sa mi páči. samozrejme je to vystihnuté iba zčasti, pretože, už keď som si zakladala tento blog, rátala som s tým, že nebudem mať jednoznačné smerovanie príspevkov, tak ako veľa ostatných blogerov. Proste ma zaujíma veľa vecí, mám veľa myšlienok ešte viac nápadov (ktoré väčšinou nezrealizujem, čo tu chcem práve zmeniť) a asi najviac vecí ktoré sledujem, vidím a čítam, a práve o tomto všetkom tu chcem písať + fotiť samozrejme. Aby bolo aj na čo pozerať pod tým blablablablabla :)

°Nech sa dievča vyrozpráva, keďže je už na tej materskej°
:)

Takže aby som už konečne prešla od slov k činom, (teda obrázkom), chcem čo sa oblečenia týka zamerať vašu pozornosť na golieriky, ktoré momentálne pôsobia globálny ošiaľ, a ja sa k nemu pripájam.






P.S.: (Dobrý) kaderník je lepší než najlepší psychoterapeut. Dnes som jedného takého našla, moja platonická láska :)

P.S.s.: Čo hovoríte na nový názov? Môže byť? 



7 komentárov: